WIZO DANMARKS EKSTRA SOMMER NYHEDSBREV 2022. 20. årgang
Velkommen til WIZO Danmarks ekstra nyhedsbrev, hvor vi lige vil komme med nogle få meddelelser inden sommeren er over os alle! 
Kontoret hos WIZO Danmark holder lukket fra fredag den 8. juli til og med søndag den 31. juli 2022.
Hvis nogle ønsker at købe sponser-kort, israelske varer eller andet på kontoret inden vi går på ferie, er det muligt til og med torsdag den 7. juli. Det vil være en god idé lige at ringe inden, så man ikke risikerer at gå forgæves.
Vi ønsker alle en rigtig god og afslappende sommer
SAVE THE DATE:
Den 28. august er der WIZO WALK. Turen er stadig under planlægning og bliver formentlig enten i Holte eller Jægersborg Hegn, hvor man begge steder kan starte og slutte ved en station, hhv. Holte og Skodsborg Station. Når turen er planlagt, vil der blive sendt en invitation ud til jer medlemmer og faddere i starten af august, men reserver allerede nu den 28. august. Vi håber at se så mange som muligt til en hyggelig gåtur i smukke omgivelser.

SÅ ER DET TID TIL AT BETALE KONTINGENT TIL WIZO DANMARK FOR 2022

Har du imidlertid allerede betalt kontingent, bedes du se bort fra denne reminder. Er du i tvivl om du har betalt, kan du rette henvendelse til kontoret, så undersøger vi det for dig

Pensionister og studerende:150 kr.

Øvrige medlemmer: 250 kr.
Konto nr. 4180 9027386
MobilePay: 67755
Mærk venligst indbetalingen: “Kontingent 2022”

FORÆR ET MEDLEMSKAB TIL WIZO DANMARK

Står du og mangler en fødselsdagsgave til din datter, din kusine, din mor, din søster, din niece eller din moster, har du mulighed for at forære hende et års medlemskab til WIZO Danmark.
Studerende og pensionister 150 kr. Øvrige 250 kr. Kontakt WIZO på kontakt@wizo.dk eller på 27810100, så laver vi et gavekort til dig.

Copyright © WIZO Danmark All rights reserved.
Vi behandler dine oplysninger fortroligt
Redaktion af nyhedsbrevet: Tine Bach
Kontakt@wizo.dk
Krystalgade 12, 1172 København k
Mobil: 27810100Our mailing address is:
kontakt@wizo.dk