Støt WIZO

Man kan støtte WIZO på mange måder

Sponsorships kan bruges som hilsen til fx fødselsdage, runde dage eller andre mærkedage, hvor man i modtagerens navn betaler for et barns ophold på WIZOs børneinstitution i Israel i et givent antal dage. Antallet af dage fremgår af kortet, ligesom der også er plads til at skrive en personlig hilsen. Sponsorshippet koster kr. 25,- pr. dag og kan købes ved henvendelse til kontoret.

Fadderskaber
En væsentlig del af WIZOs midler kommer fra fadderskaber, hvor man som fadder støtter et barn på en af WIZOs daginstitutionerne i Israel. Der kan betales enten hver måned, hvert kvartal, hvert halve år eller en gang årligt. Beløbets størrelse besluttes af den enkelte fadder. Engangsbidrag er naturligvis også velkomne.

Kontakt kontoret for yderligere info.

Testamentariske gaver. Heldigvis er der mange, som betænker WIZO i deres testamenter. WIZO Danmark har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde. Læs mere her.

Man kan også

  • Skænke gaver som sælges på auktioner og basarer
  • Sende et beløb til fødselsdagsfonden
  • Besøge WIZO kontoret som har et bredt udvalg af israelsk brugskunst og nytteartikler samt gratulations- og kondolencekort
  • Blive WIZO-medlem, aktivt eller passivt – Et års medlemsskab koster kun kr. 250,- for almindelige medlemmer og kr. 150, for pensionister

 

Beløb til WIZO kan overføres via netbank: Reg.nr. 4180 kontonr. 902 7386 eller via MobilePay 67755.